• ulu_fanua_01

O le sulugatiti lagolago

O le sulugatiti lagolago

O le lagolago o le puimanava e talafeagai mo le mafanafana o le physiotherapy o le lumbar disc herniation, puipuiga o le tina failele, faʻamaʻi maso lumbar, lumbar spondylosis, manava malulu, dysmenorrhea, pito i lalo o le manava, malulu o le tino ma isi faʻaʻailoga. tagata talafeagai:

puipui tua5
1. Tagata e nonofo ma tutu mo se taimi umi. E pei o avetaavale, tagata faigaluega kesi, tagata faʻatau, ma isi.
2. O tagata e vaivai ma malulu le tino ma e manaʻomia ona faʻamafanafanaina ma faʻamaʻi sulu. Tina failele, tagata faigaluega i lalo o le vai, tagata faigaluega i siosiomaga aisa, ma isi.
3. Tagata o loʻo mafatia i le lumbar disc herniation, sciatica, lumbar hyperosteogeny, ma isi.
4. Tagata lapo'a. O tagata lapo'a e mafai ona fa'aogaina le lagolago o le puimanava e fesoasoani e fa'asaoina le malosi i totonu o le puimanava ma fesoasoani fo'i e pulea le taumafa.
5. Tagata e manatu latou te manaʻomia le puipuiga o sulugatiti.
O le li'o o le puimanava, e ta'ua foi o le puipuiga o le puimanava, e tele lava ina fa'aaogaina mo togafitiga fesoasoani o le tiga o le puimanava ma le lumbar disc herniation. Ae ui i lea, o nisi tagata gasegase e le manaʻo e aveese aʻo ofuina se puimanava, mafaufau o le faʻaaogaina umi o le a lagolagoina le puimanava ma e le fefe e toe faʻaleagaina le lumbar spine ma maso. O le mea moni, o le lagolago o le puimanava e na'o le fa'aaogaina i le vaega ogaoga o le tiga maualalo, ma o le ofuina pe a le tiga e ono mafua ai le le fa'aaogaina o maso o le puimanava.

DSC_2517
O le taimi o le ofuina o se puimanava puipuiga e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma le tiga i tua, e masani lava 3 i le 6 vaiaso e talafeagai, ma le umi o le taimi faʻaoga e le tatau ona sili atu i le 3 masina. E mafua ona i le taimi o le amataga, o le puipuiga o le puimanava e mafai ona malolo ai maso o le puimanava, faʻamalolo maso maso, faʻaleleia le toto, ma faʻafaigofie le toe faʻaleleia o le maʻi. Ae o lona puipuiga e le mautonu ma aoga i se taimi puupuu. Afai e te faʻaogaina le lagolago mo se taimi umi, o le a faʻaitiitia ai le avanoa e faʻamalositino ai maso puimanava ma faʻaitiitia ai le faʻavaeina o le malosi o le puimanava. O maso o psoas o le a amata ona faʻasolosolo malie, lea o le a mafua ai ni manuʻa fou.


Taimi meli: Sep-03-2021